Ένας διασκεδαστικός κόσμος γεμάτος νερό και ταχύτητα!

Ένας διασκεδαστικός κόσμος γεμάτος νερό και ταχύτητα!

Ένας διασκεδαστικός κόσμος γεμάτος νερό και ταχύτητα!

Μια καλοκαιρινή περιπέτεια σας περιμένει!

Μόλις 40 λεπτά έξω από την Αθήνα, το Splash Waterpark είναι το ιδανικό μέρος για να ξεφύγετε από την πόλη. Όποια κι αν είναι η ηλικία σας, εδώ θα βρείτε διασκέδαση για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Για μεγάλα παιδιά

Παιχνίδι

Απολαύστε τη μαγεία της ταχύτητας στις πιο ψηλές και απότομες νεροτσουλήθρες. Εκτοξευτείτε μέσα από σκοτεινούς σωλήνες και συναγωνιστείτε τους φίλους σας σε αγώνες ταχύτητας που θα δοκιμάσουν τα όριά σας!

Κάντε ένα διάλειμμα

Χαλάρωση

Ξαπλώστε δίπλα στην πισίνα και απολαύστε τον καλοκαιρινό ήλιο μαζί με ένα δροσιστικό ποτό από το pool bar, πριν αναζωογονηθείτε με μια δροσιστική βουτιά στην πισίνα

Κάντε ένα διάλειμμα

Χαλάρωση

Ξαπλώστε δίπλα στην πισίνα και απολαύστε τον καλοκαιρινό ήλιο μαζί με ένα δροσιστικό ποτό από το pool bar, πριν αναζωογονηθείτε με μια δροσιστική βουτιά στην πισίνα.

Οικογενειακός προορισμός

Διασκέδαση
για παιδιά

Δείτε τα παιδιά σας να διασκεδάζουν για ώρες μέσα και έξω από το νερό. Φέρτε το μικρό σας στην παιδική πισίνα και αφήστε το να χαρεί το δροσερό νερό σε ένα πιο ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον.

Χρήσιμες πληροφορίες

Το ελάχιστο επιτρεπόμενο ύψος για τις νεροτσουλήθρες είναι 130εκ.

Απαγορεύεται να φέρετε στο Πάρκο φαγητό ή ποτό που δεν προέρχεται από τις εγκαταστάσεις μας.

Επισκεφτείτε μας

Το Splash Waterpark βρίσκεται στον Ισθμό της Κορίνθου, κοντά στα ΚΤΕΛ Πελοποννήσου, μόλις 40 λεπτά από την Αθήνα.

Ο πλήρως ανακαινισμένος χώρος μας σας προσφέρει 30.000 τετραγωνικά μέτρα για καλοκαιρινό παιχνίδι και χαλάρωση από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε μας